субота, 27 жовтня 2018 р.

Додатки до вивчення іноземних мов

7 корисних додатків для вивчення мов

Babbel

Babbel, як і інші додатки, дуже легкий у використанні і включає в себе вивчання повсякденних словами і фразам обраною мовою. Сам процес вивчення мови обігрується, щоб допомогти вам легше запам’ятовувати слова. Займаючись кожен день, незабаром ви помітите, що вже самі починаєте складати словосполучення. Додаток підтримує 14 мов.
Поради з вивчення іноземної мови

Bravolol

Bravolol – це лінійка простих мовних додатків, які допомагають вивчати мову за допомогою запам’ятовування найбільш поширених слів і виразів. Ви також можете скористатися функцією запису свого голосу і ретельніше попрацювати над вимовою. Це дуже прості, але корисні додатки для самостійної практики. Зараз Bravolol пропонує на вибір 18 мов.

busuu

busuu допомагає вивчити іноземну мову, проходячи 10-хвилинні уроки щодня. Адже 10 хвилин є у всіх, так? Курси включають в себе практику розмовної мови, листи, поради з граматики, вправи на запам’ятовування слів і багато іншого, а ваші виконані завдання перевіряють самі носії мови, допомагаючи тим самим удосконалити набуті навички. Додаток підтримує 12 мов.

Duolingo

Ще один додаток, що використовує гру, Duolingo включає в себе невеликі уроки та ігри, завдяки яким ви будете вдосконалювати свої знання мови, що вивчається, практикуючи читання, розмовну мову, письмо та сприйняття на слух. Почніть з найпростіших дієслів, фраз і пропозицій і вчіть нові слова кожен день. Додаток підтримує 27 мов, включаючи клінгонську.

HiNative

HiNative – це додаток, що працює у форматі питання-відповідь. Якщо вас цікавить написання, вимова слова або щось ще – ставте свої запитання просто в додатку і отримуйте відповіді від справжніх носіїв мови з усього світу. У свою чергу, ви теж можете відповідати на питання і допомагати іншим користувачам. Це неймовірно простий, але дуже ефективний спосіб вивчати іноземну мову самостійно. Додаток підтримує більше 100 мов.

Memrise

Memrise – це програма, яка відправляє вас у захоплюючу подорож з вивчення іноземних мов (ми, до речі, самі нею користуємось). Завдяки грі додаток допомагає легко запам’ятовувати нові слова і фрази, і його можна навіть налаштувати саме під ваш стиль вивчення. Додаток підтримує більше 100 мов.

Mondly

У додатку Mondly понад 500 коротких уроків і 14 розмовних блоків, які перетворюють самостійне вивчення мови в легкий, веселий, цікавий і ефективний процес. Завдяки тематичним урокам, кожен день ви будете практикувати корисні слова і фрази з побутового життя, тим самим готуючись до їх використання в реальних ситуаціях. Додаток підтримує 33 мови.

Немає коментарів:

Дописати коментар